Dagje uit

Bed & Breakfast 'Pax Tibi' ligt zeer centraal en is daarom een goede uitvalbasis om een dagje uit te gaan. Hieronder ziet u een aantal leuke mogelijkheden.

Vogelpark Avifauna (12,5 km)
Ontmoet bijzondere vogels uit de hele wereld. Voer zelf de Australische honingpapegaaien in de Lori Landing en ontdek de mooiste neushoornvogels in de exotische Filipijnenkas. Beleef de spannende vogeldemonstraties of kijk bij het voeren van de pinguins. Leef je uit in de grote speeltuin en maak tot slot een ontspannen rondvaart.
www.avifauna.nl
 
Diergaarde Blijdorp (29 km)
Diergaarde Blijdorp is één van de grootste attracties van Nederland. Hier kunt u spannende ontdekkingsreizen maken door de verschillende werelddelen. In de nagebouwde natuurlijke landschappen kunnen de dieren zich vrijer en natuurlijker gedragen en dat geeft u de mogelijkheid de dieren echt te ontdekken.
www.diergaardeblijdorp.nl
 
De Lentetuinen van Keukenhof (35km)
Een uniek dagje tussen de bloemen! Heeft u ooit meer dan 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zien bloeien? Ga dan naar Keukenhof, hét mooiste lentepark ter wereld! Naast de ruim 32 hectare aan bloemen, biedt het park 30 inspirerende bloemneshows, 7 verrassende inspiratietuinen en 100 prachtige kunstwerken. Het park is geopend van 20 maart t/m 18 mei.
www.keukenhof.nl